Kickstart vegan (op)voeding

De stap naar vegan kan overweldigend en onzeker voelen, omdat je nog niet alle kennis en kunde in huis hebt om te schakelen naar een nieuwe leefstijl. Laat staan wanneer je niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere gezinsleden keuzes maakt. Met 22 jaar plezierige ervaring in de veganistische levensstijl begeleid ik jou op je pad om gezonder en liefdevoller te consumeren. Ik geef je inspiratie en houvast om gevarieerde, gezonde en lekkere vegan maaltijden op tafel te zetten. Online en in de keuken.  

Online gesprek

In een een-op-een gesprek help ik je direct op weg met handzame tips en kaders. We brengen jouw situatie en uitgangspunten in kaart en maken een plan om concrete stappen te zetten naar een vegan leefstijl. Wellicht ben je bang om tekorten op te lopen of denk je dat uit eten gaan ingewikkeld wordt. Geen zorgen. Ik reik je de kennis en ervaring aan om met vegan keuzes goed voor jezelf en je omgeving te zorgen.

Duur

30 – 45 minuten

Prijs

€35,-

Individuele kooksessie

Je wilt (meer) plantaardig eten, maar waar begin je? Bij een individuele kooksessie kijken we gericht naar jouw situatie. Wellicht heb je vragen over allergieën of bepaalde diëten of zoek je naar inspiratie om je gezin te enthousiasmeren voor vegan eten. De nadruk ligt op intuïtief koken waarbij je gerechten zelf op smaak leert brengen met kruiden en specerijen. Mijn wens is dat je met vertrouwen en plezier verantwoord vegan kunt eten. Dat je weet met welke ingrediënten en foefjes je dagelijks de vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een energiek leven.

Locatie

Barchem (Lochem, Achterhoek). Ik werk samen met twee enthousiaste, ondernemende buurtgenoten die hun (buiten)keukens beschikbaar hebben gesteld voor mijn kooksessies. Hier hebben we alle ruimte om samen te koken en jouw wensen en vragen te bespreken. Ondertussen lopen we de permacultuurtuin of het voedselbos in om te genieten van het prachtige buitenleven.

Duur

2 uur

Prijs

€139,-

Jouw vegan kickstart

Geef je op

Wat we nog meer doen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste een seintje over nieuwe activiteiten!

Volg The Vegan Launch

Contact

T +31 (0)6 12387297

E info@theveganlaunch.nl

Website by Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© The Vegan Launch